Sztárok

Király Linda élvezi a szingliséget, minden percet magára fordít

Király Linda friss interjújában őszintén mesélt az egyedüllétről és arról, hogyan szabadult meg az állandó bizonyítási vágytól.

„Izgalmas utazás kellős közepén vagyok. Ahogy elkezdtem arra fókuszálni, hogy helyretegyem magam, mintha legókockákkal építenék, kezdett összeállni a teljes kép. Hihetetlen lehetőségek találnak meg, csupa új dolgot próbálhatok ki” – nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek Király Linda, aki úgy érzi, a külseje megváltoztatásához elengedhetetlen volt, hogy előtte lelkileg is rendbe tegye magát.

„Nem tudom elégszer mondani, az életem lelki részét kellett rendeznem, mert hiszem, hogy minden betegségnek van egy ilyen háttere – mondja az énekesnő, aki a lelki munka részeként szabadult meg az állandó bizonyítási vágyától is. – El kellett magamat fogadnom. Nem tagadom, mindenkinek meg akartam felelni: a családnak, Magyarországnak, de én gyerekkorom óta ilyen vagyok. A belső énem mindig szorongott. Az éreztem, muszáj tökéletesnek lennem.”

Király Linda életében nem volt konkrét fordulópont, ami a változásra sarkallta: hosszú évek önfejlesztő munkájának eredményeként jutott el oda, ahol most tart. „Meg kell találni a megfelelő módszert, segítséget, legyen az család, barátok, akár pszichológus” – magyarázza, majd hozzáteszi, neki a két öccse segített a legtöbbet.

„Nekik is vannak lelki vívódásaik, csak lehet, hogy náluk ez nem annyira nyilvános. Sokat beszélgettünk, megosztottuk, ki milyen szituáción, hogyan jutott túl – meséli Linda, aki élvezi, hogy most élete minden percét magára fordíthatja. – 16-17 éves koromtól mindig párkapcsolatban voltam. Most azonban csak magamra számíthatok, kettesben élünk a kutyámmal” – mondja, majd hozzáteszi, véleménye szerint addig, míg valaki nem teljes, nem tud egészséges párkapcsolatban élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top