nlc.hu
Sztárok

Vigyázat, forró: Bőrszerkót húzott Király Linda

“Szexi amazon!” – Bőrszerkót húzott Király Linda és fel is robbantotta vele az internetet

Király Linda bombasztikus alakot villantott a Glamour Women of the year 2024-es gáláján. Követői egyenesen megőrültek érte!

Ha van valami, amit mindenki tud Király Lindáról, az az, hogy Amerikában született, a családja csak 1999-ben költözött haza. Mindezek mellett pedig az sem kérdés senki számára, hogy Linda egy hihetetlenül tehetséges énekesnő: már kislánykorában felfigyeltek rá, nyolcévesen iskolai darabokban énekelt, tiniként pedig hangversenyeken és tv-műsorokban is fellépett.

Király Linda (Fotó: Király Linda Instagram-oldala)

Király Linda (Fotó: Király Linda Instagram-oldala)

Ma már még jobban elfogadja önmagát

Az éneklés mellett azonban a tavalyi év folyamán egy újabb kihívás is várta az énekesnőt. Elvállalta ugyanis, hogy a Dancing with the Stars stúdiójában táncparkettre lépjen, a verseny pedig nagyon sok mindent adott neki. Linda sokáig küzdött pluszkilókkal, azonban elmondása szerint a műsor segített neki abban, hogy még jobban elfogadja önmagát. A táncot ugyanis nagyon megszerette, a mozgásforma hatására pedig csak úgy olvadtak róla a kilók. Sőt, rengeteg nőnek is erőt adott szereplésével abban, hogy még inkább megszeressék és elfogadják önmagukat.

„Fontosnak éreztem azt is, hogy a hozzám hasonló alkatú nőknek megmutassam, hogy mi is lehetünk igazán szexik. Számtalan levelet kaptam, de még az utcán is többször megállítottak már azzal, hogy ez milyen sokat jelentett nekik. Számomra ez igazán megható” – vallotta be a műsor után az énekesnő.

Bomba formában láthatjuk 

Úgy tűnik Linda kisugárzása a műsor befejeztével csak még inkább erősödött, amit mi sem bizonyít jobban, mint egy Instagram-bejegyzés, amit maga az énekesnő posztolt. Lindát a fotón egy feszülős, rafinált szabású bőrruhában láthatjuk, amely tökéletesen kiemeli formás idomait. 

Az énekesnő posztja alá számos dicsérő komment is érkezett. 

„Csinos vagy, Linda és olyan kisugárzással rendelkezel, ami nem sok nőnek adatik meg!” – írta az egyik kommentelő. 

„Wow! Vagány és szexi amazon!” – tette hozzá egy másik.

„Hrrrrrrrrrrrr” – jegyezte meg egy harmadik, aki történetesen Tóth Vera énekesnő volt.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top