nlc.hu
Sztárok

Király Linda: „Mi is lehetünk szexik"

Király Linda: „Meg akartam mutatni a hozzám hasonló alkatú nőknek, hogy mi is lehetünk szexik!”

Az énekesnő friss interjúban beszélt arról, hogy a Dancing with the Stars segített neki abban, hogy még jobban elfogadja önmagát.
Király Linda

„Úgy érzem, nagyon jó útra léptem. Találtam egy olyan mozgásformát, amit életem végéig szeretnék űzni” – nyilatkozta a hot! magazinnak a Dancing with the Stars műsorral kapcsolatban Király Linda. Az énekesnő, aki a kiesést követően azt sem tartotta kizártnak, hogy tánciskolát nyit, a lapnak emellett beszélt arról is, hogy a táncos műsor – és úgy általában a tánc, amit közben nagyon megszeretett – segített neki abban, hogy még jobban elfogadja önmagát.

Az, hogy elfogadjuk saját magunkat, egy folyamatos tanulás és fejlődés, de ez az év óriási lépést jelentett. Kőkemény volt 2023, de minden belefektetett munkának meglett a gyümölcse

– tette hozzá. Király Linda, aki a műsorban több adáson át izomszakadással táncolt, a DWTS-ben nemcsak saját magának bizonyított: „Fontosnak éreztem azt is, hogy a hozzám hasonló alkatú nőknek megmutassam, hogy mi is lehetünk igazán szexik. Számtalan levelet kaptam, de még az utcán is többször megállítottak már azzal, hogy ez milyen sokat jelentett nekik. Számomra ez igazán megható” – vallotta be az énekesnő.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top