nlc.hu
Sztárok

Király Linda tánciskolát nyitna

Király Linda tánciskolát nyitna a Dancing with the Stars után

Úgy tűnik, nagyon belejött az énekesnő.

Bár elfogadta a felkérést, saját bevallása szerint nem túl sok önbizalma volt Király Lindának mielőtt belevágott a Dancing with the Stars című műsorba. Ám ahogy teltek a próbák és elindult az élő show, egyre inkább érezte a ritmust. 

Király Linda

Fotó: Birton Szabolcs

Bár az énekesnő és partnere, Suti András az 5. adásban kiestek, a lelkesedésükből egy cseppet sem veszítettek. Oly annyira nem, hogy azon gondolkodnak, közösen nyitnak egy tánciskolát. 

Valóban gondolkodhatunk folytatásban Andrissal. De még csak csírájában van meg a terv, valamiféle tánciskola-szerűségen törjük a fejünket, ami azért kicsit több is annál. Meglátjuk. Egy biztos, én nem fogok felhagyni ezzel a mozgásformával, végre megtaláltam, mi a nekem való. És szeretném, ha több nő meg tudná érezni azt, amit én kaptam a tánctól. Azt hiszem azonban, a legfontosabb, hogy végre jól van lelkem” – mondta az énekesnő a Nők Lapjának, amit a story.hu szemlézett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top