nlc.hu
Sztárok
Király Linda és Suti András búcsúzott

Izgalmas fordulatok, drámai pillanatok után ennek a párosnak ért véget a Dancing with the Stars

Véget ért a Dancing with the Stars ötödik élő adása.

A szombat esti Dancing with the Stars-t a retró party-k szelleme itatta át, sőt a versenyzők párbajban is megmérettették magukat.

Krausz Gábor és Mikes Anna igazi közönségkedvenc, akik ismét elkápráztattak mindenkit a paso dobléval az ‘N Sync Bye Bye Bye című dalára. Sőt, a sztárséf még az ölébe is vette a táncosnőt, és adott neki egy puszit.

A párbajban Király Lindáék és Krausz Gáborék nyitották a sort. A zsűritől Király Lindáék kaptak 2 pontot, míg Krausz Gáborék 1 pontot. Radics Gigiék és Hunyadi Donatelláék tangóval párbajoztak. Donatelláék két pontot kaptak Ördög Nórától és Szente Vajktól, míg Juronics Tamás úgy döntött, hogy ő az egy pontját Radics Gigiéknek adja. T. Dannyék és Marics Petiék párbaja különleges volt, ugyanis a két zenész és a két táncosnő is nagyon közeli barátságot ápol. Ördög Nóra állva tapsolt a produkció után. Marics Petiék két pontot kaptak, míg T. Dannyék egyet Szente Vajktól – írja a Blikk.

A veszélyzónába végül Király Linda és Suti András, Radics Gigi és Baranya Dávid, valamint Hunyadi Donatella és Bődi Dénes kerültek. A zsűri is elmondta, hogy sosem volt még ilyen, hogy 3 női versenyző áll így a veszélyzónába, míg a fiúk mind továbbjutottak.

Dancing with The Stars kiesői

(Fotó: Tv2 Sajtószoba)

A zsűri nem tudott döntést hozni, hogy kit mentsenek meg, ugyanis mindhárom páros kapott 1 szavazatot. Végül az utolsó két helyen Király Lindáék és Radics Gigiék végeztek. A produkciótól végül Király Linda és Suti András búcsúzott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top