nlc.hu
Sztárok

Celebfogyása a DWTS-tól

DWTS: Krausz Gábor már 12 kilót fogyott a tánctól, Király Linda is látja magán a változást

Jótékony hatásai is vannak a kimerítő próbáknak.

A Dancing with the Stars celebversenyzői elkezdték megtapasztalni, mennyire jót tesz számukra a tánc: egyesek kilóktól szabadultak meg, míg mások az életük egyéb területén érzik az előnyöket – számolt be a Blikk. Krausz Gábor amióta elkezdett napi 8 órát edzeni, összesen 12 kilótól szabadult meg. Emellett a mindennapokban is érzi a fizikai változást. “Ugyan nem kockás még a hasam, de erőnlétben érzem, például sokkal könnyebben mozgok, tovább bírom a terhelést” – árulta el a bulvárlapnak.

Krausz Gábor,

Krausz Gábornak egyfajta terápia is a tánc a válása után – Fotó: Sajtószoba

Király Linda kilók helyett inkább centikben érzi a változást: “Maximum 5 kilóról beszélhetünk, de (…) egy ruhaméretnyivel legalább levesebb vagyok. Emellett formálódom és izmosodom“.

Király Linda,

Király Linda büszkén vállalja a testalkatát – Fotó: Sajtószoba

Szabó András Csuti pedig azt tapasztalta a tánc hatására, hogy – mint a bokszedzője megjegyezte – elkezdett jól működni a bal oldala is. Ezenkívül ő is fogyott 5 kilót, de ez inkább az izmain látszik: szálkásabb lett. 

Csuti,

Csuti is érzi magán a változást – Fotó: Sajtószoba

A Dancing with the Stars korábbi évadaiban is sorra olvadtak le a kilók a versenyzőkről a tánc és a kemény próbák hatására. Kökény Attila 7 kilót dobott le tavaly, köszönhetően a táncos show-műsorban való szereplésnek. Emilio a 2020-as szériában rengeteget fogyott a táncpróbák alatt: 24 kilótól szabadult meg táncpartnere, Tóth Orsi segítségével. Látványos fogyása a Dancing with the Stars élő adásaiban is jól látszott: akkor már csak 86 kilót nyomott alatta a mérleg. A 3 évvel ezelőtt versenyző Pásztor Anna is nagyon sok munkát tett a produkcióiba, ennek eredményeképpen sokat formásodott a teste a műsor alatt, 9 kilót dobott le. Vavra Bence pedig – aki a DWTS 3. évadában táncolt – 14 kilótól szabadult meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top