nlc.hu
Sztárok

Emilio nagy fogyása

Elképesztő, hány kilót fogyott Emilio a Dancing with the Stars próbái alatt

Emilio jelenleg 86 kilót nyom a mérlegen. A Dancing with the Stars próbái alatt rengeteget fogyott, de már a műsor előtt elkezdte az életmódváltást.

Emilio néhány hónappal ezelőtt nagy életmódváltásba kezdett. A Dancing with the Stars múlt heti kiesője csak a próbák alatt 24 kilótól szabadult meg táncpartnere, Tóth Orsi segítségével. Az énekes 168 kilót nyomott, amikor megszólalt nála vészcsengő, hogy fogynia kell

emilio és toth orsi

Emilio és táncpartnere, Tóth Orsi (Fotó: Instagram)

„Ami megijesztett, hogy jött a magas vérnyomás, felvetődött a cukorbetegség esélye is. És persze, ott van a gyerekem. Belegondoltam, mi lesz, ha majd idő előtt el kell temetnie engem?” – mondta a Blikknek Emilio, aki jó ideje szenvedett a túlsúly miatt. Volt, hogy a cipőjét sem tudta bekötni, de az önbizalma is megtorpant. Végül idén márciusban döntött úgy, hogy életmódot vált.

A látványos fogyás a Dancing with the Stars élő adásaiban is jól látszott. Emilio már összesen 82 kilót fogyott, most 86 kilót nyom a mérlegen, de még nem teljesen elégedett.

„Amikor rám jött az L-es méret, én elkezdtem zokogni az öltözőben. Még át kell állítanom az agyamban, hogy nem kell már akkora hely, hogy elférjek” – vallotta be az énekes, aki elárulta, a mozgás mellett mi segített neki a nagy fogyásban. Emilio először az üdítőt, majd a kenyeret, a tésztát, és a köreteket dobta el. „Még a marhapörköltet is csak csalamádéval eszem” – jegyezte meg az énekes, akire felesége, Tina is nagyon büszke.

Olvass még Emilióról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top