Sztárok

Esztergályos Cecília válásaiban a gyermektelenség is szerepet játszott

A 77 éves színésznő elárulta, jelenlegi férje kezdetben rendkívül ellenszenves volt neki.

Esztergályos Cecília a Story magazinnak adott interjúban többek között arról is beszél, hogy miért nem szült gyereket, illetve mi volt a válásainak a fő oka.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Voltam várandós többször is, utoljára éppen terhességem alatt kaptam el a rubeolát, és el kellett venni a magzatot. Ám olyan beavatkozásra került sor, hogy utána már soha többet nem lehetett gyermekem, amit akkor senki nem közölt velem. Mindez 1963-ban történt. (…) Elkezdtem szedni az antibébi-tablettát, egészen pontosan tíz éven keresztül. Aztán abbahagytam, hogy jó lenne most már, ha jönne a baba. De nem jött, és a válásaimban és újraházasodásaimban ez is szerepet játszott. Mert azt is gondoltam, talán a másikban van a hiba, hiszen én termékeny vagyok, én voltam már várandós. Aztán amikor megtudtam, hogy úgy vették el tőlem a magzatot, hogy sohasem lehet gyerekem, nehéz volt feldolgozni és beletörődni” – vallotta be a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, aki már 35 éve él együtt jelenlegi férjével, Fonyódi Péter pszichológussal, a Corvina együttes egykori dobosával.

A realityben is szereplő Esztergályos Cecília elárulta, nem volt ez szerelem első látásra, sőt a férje kezdetben rendkívül ellenszenves volt neki, s egyáltalán nem érdekelte. „Aztán a férjem egy csúnya dolgot követett el ellenem, és a sors, vagy nevezhetjük Úristennek, összehozott bennünket” – mesélte.

További részletek a legfrissebb Story magazinban!

Esztergályos Cecília válásaiban a gyermektelenség is szerepet játszott

Olvass még Esztergályos Cecíliáról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top