Sztárok

Élő Barbie lett az élő Ken babából – így néz ki most

Rodrigo Alves több tucatszor feküdt kés alá, hogy olyan lehessen, mint kedvenc gyerekkori játéka. Most azonban úgy döntött, mégsem Ken, inkább Barbie szeretne lenni.
Az élő Ken baba, alias Rodrigo Alves

Az egykori légiutas-kísérő, Rodrigo Alves már eddig is egy kisebb vagyont költött azokra a plasztikai műtétekre, amikre azért volt szüksége, hogy pontosan olyan lehessen, mint kedvenc gyerekkori játéka: Ken baba. Néhány hónapja azonban nagyot fordult a világ Rodrigóval: rádöbbent ugyanis, hogy transznemű, így újabb beavatkozásokra volt szüksége, hogy Ken baba helyett Barbie lehessen belőle.

„Mindent megtettem, hogy pontosan úgy nézzek ki, mint Ken. De hiába. Semmi sem csillapította azt a fájdalmat, hogy legbelül nem Ken, hanem Barbie vagyok” – magyarázta a The Sun című brit bulvárlapnak Rodrigo a pálfordulásról. Hozzátette, nehéz döntést kellett hoznia, de kénytelen volt, elérte ugyanis azt a pontot, amikor már képtelen volt férfiként élni tovább.

„Tavaly novemberben egy sor olyan beavatkozáson vettem részt, melynek részeként eltávolították azokat az implantátumokat, amik a testemet férfiasabbá tették. Januártól olyan műtéteim vannak, aminek a célja, hogy minél nőiesebb lehessek” – magyarázta Rodrigo, aki az Instagramon időről-időre megosztja követőivel a külsejének alakulását.

„Hosszú és fájdalmas utazás volt ez számomra, de mostanra végre sikerült eljutnom oda, hogy azt látom viszont a tükörben, aki lenni szeretnék” – nyilatkozta a testképzavarban szenvedő brazil férfi, akinek két éve – a túl sok műtét következtében – az orra környékén szövetelhalást állapítottak meg az orvosok.

Olvass még többet az élő Ken babáról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top