Sztárok

40 felett szültek, babáik pedig extra cukik

A 40 felett szülő nőkre kemény társadalmi nyomás nehezedik. A következő hírességek azonban bebizonyították, nem szabad szégyellni, ha valaki 40 felett szül.
40 év felett szülő nők és babáik

A következő három anyuka 40 felett döntött úgy, hogy gyermeket vállal. A gyerekek pedig extra aranyosak.

Eva Longoria

A 44 éves színésznő 2018-ban adott életet első gyermekének, Santiago Enrique Bastónnak. A büszke édesapa pedig a színésznő harmadik férje, Jose Antonio Baston.

“Olyan gyorsan eljött ez az idő! Amikor ránézek Santira, még mindig azon csodálkozom, hogy hogy tudott a testem egy ilyen kis szeretetcsomagot kihordani és táplálni. Egy igazi csoda! Attól a pillanattól kezdve, hogy a karjaimban tartottam, tudtam, hogy még soha nem éreztem ilyen szeretetet” – írta korábban közösségi oldalán Eva Longoria, aki tavaly már Cannes-ba is elvitte a kis Santit.

Nem nagyon tudunk mit írni, extra cuki és kész:

Brigitte Nielsen

Sylvester Stallone volt felesége 54 évesen vállalta be az ötödik terhességét, négy fiú után most kislánya született a nála 15 évvel fiatalabb férjétől Miatta Dessitől.  Brigitte korábban azt is elárulta, hogy régóta próbálkoztak nála 15 évvel fiatalabb párjával a közös baba projekten, így csodaként éli meg, hogy újra anyai örömök elé nézhetett.

Szulák Andrea

Hogy hazai ismert embert is megemlítsünk, Szulák Andrea is 43 évesen szült, kislánya, Rozina 2007-ben született, akivel fantasztikus a kapcsolata.

“Furcsa dolog ez, mert meggyőződésem, hogy őt nekem küldte az anyám, mert azért azt szögezzük le, nem egy hétköznapi sztori az, hogy valaki 42 évesen teljesen természetes úton esik teherbe, hord ki és szül meg egy kisgyereket, manapság ez a fiataloknak is kihívás. Csak jött ez a gyerek, mint egy gyorsvonat, ellentmondást nem tűrően” – nyilatkozta korábban Szulák Andrea.

(Nyitó kép: Eva Longoria Baston/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top