Sztárok

Horváth Éva macskáját elütötték, üzent az autósnak: ,,Neked is kívánok hasonló jókat!”

Horváth Éva a közösségi oldalán dühöngött.

Mindig nehéz elveszíteni egy háziállatot, főleg, ha már hosszú évek óta az életünk része – ezen esett át Horváth Éva is, akinek a 14 éves macskáját ütötték el, ám az autós segítség nélkül továbbhajtott, hagyta meghalni az állatot. A modell a közösségi oldalán fakadt ki, és hasonló “jókat” kívánt a sofőrnek.

,,Köszönjük te kedves autós, aki elvette életét a mi majdnem 15 éves cicánknak Macskusznak. Soha nem ment el a ház mellől, most valami megzavarhatta, valószínű azért találtak rá 3 utcával lejjebb az emberek. “Te kedves kis vezető “ mégsem álltál meg, sőt ott hagytad az út közepén a haldokló állatot, gratulálok, emberségből jeles. A gyerek azóta is keresi a cicáját, hiszen még a pocakomban volt, amikor dorombolt neki. Kívánok Neked hasonló jókat! (köszönjük azoknak , azoknak , akik viszont megtalálták és most már itt nyugodhat a kertben)”írja a Facebook-oldalán Horváth Éva.

Olvass még Horváth Éváról az nlc.-n:

Horváth Éva

Horváth Éva (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top