nlc.hu
Sztárok
Árufeltöltőnek állt Détár Enikő

Árufeltöltőnek állt Détár Enikő

Nem egy szerep kedvéért (mert az nincs), hanem egészen konkrétan.

A Reggeliben nyilatkozott arról Détár Enikő színésznő, hogy mihez kezd most, a karantén alatt. Már márciusban elmélkedett erről a Facebookon – a posztból az derült ki, hogy hamarosan elfogynak a tartalékai -, most pedig a műsorvezetők kérdeztek rá a kérdésre – szúrta ki a 24.hu. A színésznő elmondta: a poszt nem segélykiáltás volt, egyszerűen muszáj alkalmazkodnia. “Elkezdtem gondolkodni, hogyha ez 2-3 hónapnál tovább tart vagy esetleg jön egy újabb hullám, akkor nem eret akarok vágni, megpróbálok nem segélyért rohanni, hanem mi az, amit én ennyi idősen el tudok végezni” – fogalmazott. Détárnak mára ugyanis csak pár szinkronszerepe maradt.

Egyrészt vállaltam karitatív munkát, abból nem kapok pénzt. Egy családsegítőnél van négy kis nyugdíjasom, akikről gondoskodom, hogy valami értelmes is történjen, mert ez nagyon fontos. A másik ahová jelentkeztem, az öregek otthona és a harmadik, ahová el is mentem és dolgoztam néhány napot, az árufeltöltő voltam egy nagykerben.

Hozzátette: ugyanolyan volt, mint a többiek, végezte a dolgát.

Détár Enikő színésznő a Talpra, magyar! rockmusicalben

Détár Enikő a Talpra, magyar! rockmusical főpróbáján (fotó: Mohai Balázs)

Még több Détár Enikő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top