Sztárok

Így próbálja meg túlélni a nehéz időszakot a Ganxsta Zolee és a Kartel

A koronavírus-járvány miatt hozott szigorú intézkedések következtében a Ganxsta Zolee és a Kartel sem tudja koncertekkel szórakoztatni a rajongóit. A zenekar tagjai úgy döntöttek, hogy egy fizetős csoportot hoznak létre, ahol pénzért teszik elérhetővé a prémium tartalmaikat.

Idén 25 éves az ország kedvenc gengsztercsapata, a Ganxsta Zolee és a Kartel. A jubileumot koncertekkel ünnepelték volna, a nyáron egy óriási koncertre készültek volna, de a koronavírus-járvány náluk is mindent felülírt. A zenekarnak új bevételi források után kellett néznie, miután több hete nincsenek fellépéseik, így jött a fizetős rajongói csoport ötlete.

„Mivel ez a redvás vírus nem hagyja, hogy a közeljövőben fasza kis koncerteken szórakoztassunk Titeket, arra gondoltunk, hogy mindezt modern keretek között online fogjuk megtenni, amíg nem vehetjük újra birtokba a színpadokat. Létrehoztunk nektek egy zárt csoportot, amelybe bárki jelentkezhet, aki úgy gondolja, hogy a zenekar által nyújtott tartalmi szolgáltatások elkészítését támogatni kívánja” – írják a Facebookon közzétett posztban, amit az Index szúrt ki.

Drága barátaink‼️ Mivel ez a redvás vírus nem hagyja, hogy a közeljövőben fasza kis koncerteken szórakoztassunk Titeket,...

Közzétette: Ganxsta Zolee és a Kartel – 2020. május 4., hétfő

A bejegyzésből kiderül, hogy a zárt Facebook-csoportban lesznek elérhetők a 25 év gengszter rap című sorozat új részei, a zenekar hétvégi élő bejelentkezése, illetve más exkluzív tartalmak. A csatlakozni vágyó rajongóknak 2500 forintot kell utalnia a posztban megadott bankszámlaszámra, de ennél nagyobb összeggel is lehet támogatni a zenekart.

Fotó: Ganxsta Zolee és a Kartel Facebook-oldala

Fotó: Ganxsta Zolee és a Kartel Facebook-oldala

A felhívás egyelőre sikeres, egy nap alatt több mint 130-an csatlakoztak a fizetős zárt csoportba. Hasonló bevételszerző forrásokra valószínűleg más zenekaroknak is szüksége lesz, miután az augusztus 15-ig tartó rendezvénystop miatt nem tudnak koncertezni.

Kiszáll az egyik tag

Közösségi oldalán jelentette be Lory B, hogy otthagyja a Ganxsta Zolee és a Kartel formációt. A zenész azt írja, nem veszett össze a csapat többi tagjával. Személyes döntést hozott, amit nem szeretne indokolni.

Kedves rajongók és a zenei pályámat támogatók! ! Egy nagyon nehéz,de számomra fontos döntésre jutottam, mégpedig arra,...

Közzétette: LORY B – 2020. május 5., kedd

Olvass még többet Ganxsta Zolee-ról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top