Sztárok

Gór Nagy Mária így emlékszik Bujtor Istvánra: ,,Elképedve néztük azt a szép férfit”

Gór Nagy Mária egy régi sztorit is megosztott.

Tegnap töltötte volna be a 78-at Bujtor István, akiről ezúttal Gór Nagy Mária emlékezett meg. A színésznő a mai napig hiányolja egykori kollégáját, aki egyben a barátja is volt. Azt mondja, annak idején mindenki odavolt a színészért, ám ő nem lépte át a határt. 

Bujtor István és Gór Nagy Mária jó barátok voltak

Bujtor István és Gór Nagy Mária jó barátok voltak (Fotó: Profimedia)

,,Főiskolásként ismertem meg, mint a legtöbb nő, elképedve néztük ezt a szép férfit, de én itt megálltam. Többször dolgoztunk együtt, de addig nem alakult ki köztünk munkakapcsolaton kívül semmi – mesélte a Borsnak Gór Nagy Mária, akinek hatalmas támasza volt Bujtor István. – Ekkor jött Pista, aki megmentette az életem: forgatás után mindig velem volt, tartotta bennem a lelket, igazi barát volt. Nem sokkal később csináltuk a Pogány Madonnát, ahol ez a barátság végleg megpecsételődött.”

A színésznő emlékszik, hogy egykori barátja a halála előtt komoly fogyókúrába kezdett. ,,Rengeteget jártunk össze, Székesfehérvárra vitte a tanodásaimat játszani, leszerződtette a legjobbakat. Együtt lébőjtkúráztak, sokszor azon versenyeztek, ki tud többet fogyni. Egyszer csak rosszul lett, majd két hónap múlva meghalt. Nem tudni, hogy ennek köze volt-e a halálához, mindenesetre 11 éve mindennap hiányzik a barátom.”

Olvass még Bujtor Istvánról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top