Sztárok

Varga Viktor megmutatta új szerelmét, de a boldogságuknak sokan nem örülnek

Varga Viktor az RTL Klub Reggeliben mesélt új barátnőjéről.

Varga Viktor és Cinthya Dictator kapcsolata évekig tartott, sokszor voltak címlapon, ráadásul egy napi realityben is szerepeltek együtt. Azóta a sztárfotósra rátalált a boldogság Molnár Tamás személyében, ám az énekes sokáig csak kereste a helyét. Úgy tűnik, ő is továbblépett, egy stewardessbe szeretett bele, ám a boldogságuknak sokan nem örülnek. Legalábbis, Viktor ezt mondta a Reggeli mai adásában.

Varga Viktor egy videóban jelentkezett be a stúdióba, amit a fürdőszobában vett fel. Elárulta, nagyon boldog, végre megtalálta a párját, de emiatt is sok kritikát kapott. ,,Alig raktam fel pár képkockát, megérkeztek azok az egyének, akik valószínűleg nem boldogok, és olyan trágár, iszonyú, lesújtó szövegeket és ítéleteket hoztak ránk meg rám… Fel tudom dolgozni, meg nem is nagyon érdekel, de mint problémakört szerettem volna feltenni, hogy vajon ez miért történik és hogyan tudunk utálni valakit, akit nem is ismerünk? – osztotta meg kételyeit Varga Viktor

Ez a lány Varga Viktor új szerelme:

Olvass még Varga Viktorról az nlc.-n:

Varga Viktor

Varga Viktor (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top