Könnyeit nyeldesve hálálkodott Galambos Lajcsinak Szilágyi István özvegye

nlc | 2020. Május 08.
Galambos Lajos egy vadonatúj fekhellyel és egy hűtőgéppel is megajándékozta az egyedül maradt Jolika nénit.

Ahogy arról beszámoltunk, Galambos Lajost mélyen megrendítette Szilágyi István halála. A mulatós zenész néhány hónapja is segítette a rossz körülmények között élő családot, és most sem tudta tétlenül nézni, hogy a gyilkossággal gyanúsított fiát és férjét elvesztő Humenyánszky Jolán milyen nehéz helyzetbe került. Galambos Lajos egy vadonatúj fekhelyet vitt a 78 éves özvegynek.

„Míg élek, nem felejtem annak a vérfoltos matracnak a látványát, de jó érzés volt látni a szemében, hogy örült, ha csak egy kicsit is” – mondta a mulatós zenész Blikknek. Lajcsi egy koronavírus-tesztet is intézett Jolika néninek, ami szerencsére negatív lett.

Galambos Lajos az új fekvőhely mellett egy hűtőt és élelmiszercsomagot is vitt a bajba jutott asszonynak, aki könnyeit nyeldesve hálálkodott neki.

Galambos Lajos a 20. jubileumi Story Ötcsillag Díjátadó Gálán 2019-ben (Fotó: smagpictures.com)

„Pár hónapig nem lesz gondom élelmiszerre. Jaj, istenem! Borzasztó, ami történt. Van altatóm és nyugtatóm, ezek nélkül nem tudok aludni. Jólesik, hogy az emberek törődnek velem, gondolnak rám, jót tesz a lelkemnek” – magyarázta Jolika néni, aki a segítőinek köszönhetően unokájával és testvérével is felvehette a kapcsolatot. Legnagyobb bánatára unokája nem tud eljönni a temetésre, ami nyilvános lesz. Szilágyi Istvánt Budapesten helyezik majd végső nyugalomra.

Még több cikk Szilágyi Istvánról az nlc.-n:

Exit mobile version