Sztárok

Peller Károlynak egy éjszaka alatt kihullott a haja: ,,Nagyon ijesztő volt”

Peller Károly nagyon megijedt, amikor meglátta csomókban kihullott haját.

Peller Károly az egyik reggel arra ébredt, hogy csomókban áll a haja a párnáján – nagyon megijedt, nem tudta, minek tudható be. Szorongva emlékszik vissza a történtekre, a tapasztalatait pedig a BEST magazin hasábjain osztotta meg. 

„Egy éjszaka alatt történt minden. Reggel arra keltem, hogy a hajam ottmaradt a párnán. Foltokban hullott ki. Nagyon ijesztő volt. Először el sem tudtam képzelni, mi bajom lehet. Bár volt egy gyanúm, hogy az előző esti stresszes helyzethez van köze, de aztán elhessegettem ezt a gondolatot. Sok minden megfordult a fejemben, hiszen a hajvesztés, különösen az ilyen mértékű, súlyos betegségre is utalhat”osztotta meg az olvasókkal Peller Károly, aki nagyon sok terméket kipróbált, hogy visszakapja hajkoronáját. Végül egy klinikán tudtak segíteni neki.

,,Kiderült, hogy hegesedéssel járó hajvesztésem van, ami visszafordíthatatlan: a kihullott hajszálak sohasem fognak kinőni. Azt is őszintén elmondták, hogy ezt a problémát főként a stressz okozza. Ekkor tudatosodott bennem, hogy az első gyanúm igazolódott be: ez az egész annak a bizonyos estének a következménye. A mobbing, a munkahelyi pszichológiai terror aznap éjjel ért a csúcsára, és ez lett a következménye”árulta el a színész.

A Best magazin

A Best magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top