Sztárok

Rákja alatt még az öngyilkosság is eszébe jutott Epres Attilának

Megrázó vallomást tett a Jászai Mari-díjas színész.

Öt éve tünetmentes Epres Attila, ám kegyetlen fájdalmat és szenvedést élt át a rákból gyógyult, 56 éves színész, aki 2015 tavaszán tapintott ki egy furcsa duzzanatot a nyakán – írja a Blikk. A Szomszédok sztárja megdöbbentő részleteket árult el arról, miként nézett farkasszemet a halállal.

Epres Attila

Epres Attilánál 2015-ben diagnosztizáltak rákos megbetegedést – MTI Fotó: Illyés Tibor

Akkor került mélypontra, amikor megtudta a biopszia eredményét, ő pedig a Szent Imre Kórház folyosóján ülve várt az orvosára. „Van ez a magyar kifejezés, hogy az ember eljátszik a halál gondolatával, egész pontosan az történt. (…) Volt 5-6 percem, amikor megpróbáltam átgondolni, ha halálos beteg vagyok, akkor hogyan legyek öngyilkos. Konkrétan végiggondoltam, de egyik sem tetszett. (…) Nem a félelem mozgatott, a megnyugvást kerestem” – vallotta be Epres Attila az Egyszer lent podcastsorozatban.

A színész a kemoterápia helyett végül a kockázatos műtét mellett döntött. Azóta túl van a sikeres operáción, a manduláját is el kellett távolítani, de nem ment el a hangja. Hamarosan hivatalosan is gyógyultnak nyilvánítják.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

 Ők is megküzdöttek a rákkal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top