nlc.hu
Sztárok
Először mutatta meg új párját Koltai Róbert, a 76 éves színművész nagyon boldog Gaál Ildikó rendezővel

Először mutatta meg új párját Koltai Róbert, a 76 éves színművész nagyon boldog Gaál Ildikó rendezővel

Koltai Róbert állítja, ez az a boldogság, amire vágyott. Kedvesével a munkában és az életben is társak.

A Drága örökösökben is szereplő Koltai Róbert és Gaál Ildikó évek óta együtt dolgoznak, a munkakapcsolatból először barátság, majd idővel szerelem lett, ma már együtt is élnek – írja a legfrissebb BEST magazin, amely képeket is közölt a művészpárról.

Koltai Róbert

Koltai Róbert állítja: jókor, jó helyen, jó időben találkozott Gaál Ildikóval – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Negyedik éve, hogy együtt dolgozunk, és már nem csak a munkában, az életben is társak vagyunk. Robi a mai napig képes meglepni. (…) Csodálom gyermeki tisztaságát, önzetlenségét, figyelmességét, van mit tanulnom tőle” – árulta el Gaál Ildikó, akinek 5 évvel ezelőtt, 63 évesen halt meg a férje, ifjú Mucsi Sándor színész, s két fiával – a 27 éves színész Kristóffal és a 25 éves látványtervező Balázzsal – egyedül maradt. „Másfél évvel a férjem halála után ismertem meg Robit, és kezdtünk együtt dolgozni. Akkoriban volt egy induló kapcsolatom, ami miatt választási helyzet elé kerültem: ő vagy Robi. Kikértem a fiaim véleményét, egy emberként, egyértelműen azt mondták: Robi” – mesélte a rendező.

Koltai – akinek az életét hosszú ideig uralta a játékszenvedély – szerint jókor, jó helyen, jó időben találkozott Ildivel, mert éppen akkor ért véget egy kapcsolata. „Rengeteg küzdelem, harc van, de azt hiszem, ez a boldogság. Végre úgy élhetek, ahogy egész életemben szerettem volna” – jelentette ki a 76 éves Jászai-díjas és érdemes művész.

Fotók a művészpárról a legfrissebb BEST magazinban!

Best magazin

Olvass még Koltai Róbertről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top