Sztárok

Náray Tamás a terapeutája tanácsára lépett: „Volt egy nehéz időszakom”

Nehéz időszakon ment keresztül, és úgy érezte Náray Tamás, hogy segítségre van szüksége, hogy a helyére kerüljenek a dolgok.

Elképesztő életutat jár be Náray Tamás, aki évtizedeken keresztül a hazai divatszakmai meghatározó alakja volt és híres arról, hogy mindig kimondja, amit gondol. Munkáival világhírnévre tett szert, azonban egy ponton túl úgy érezte, nincs tovább. Egy huszárvágással búcsút intett a divatszakmának és külföldre vette az irányt.

„Épp az új kollekcióm bemutatójára készültünk. Ez mindig egy óriási adrenalin löket, ott állok a takarásban a modellekkel, kérem az első zenét, teljes izgalomban van minden és mindenki. Ilyenkor a pulzusom 200, felfokozott állapotban vagyok. Akkor azonban nem éreztem semmit. Akkor jöttem rá, hogy ennek a dolognak egyszer és mindenkorra vége” – árulta el a Sláger Kult legutóbbi adásában Náray Tamás, aki Barcelona vonzáskörzetébe telepedett le és elképesztő sikereket ér el festményeivel, valamint regényeivel. Bár az előbbihez mindig is megvolt az affinitása, azt a véletlennek köszönheti, hogy végül írni kezdett

Náray Tamást a terapeutája vette rá az írásra

Náray Tamás megmutatta a könyvét az Instagramon: “Na mit tartok a kezemben? Hálás köszönetem a BOOOK kiadónak, hogy járvány-húsvét-pészach ide, vagy oda, eljuttatta Barcelonába a még szinte nyomdaillatú könyvet. Csodás vasárnap ez!”

„Volt egy nehéz időszakom, amikor külső segítséget kellett igénybe vennem, nem bírtam elviselni a körülöttem lévő mérgező légkört. Egy terápián általában vissza szoktak menni a születésig, végigveszik a történéseket és leíratják azokat. Volt egy írásbeli készségem, de ezeket nem tudtam leírni. Nem írtam, húztam-halasztottam, nem írtam le, majd mondtam a terapeutának, hogy értse meg, hogy én ezt nem tudom leírni. Eleve mit írjak, hogy születtem, éltem-haltam, dolgoztam? Ekkor nagyon ideges lett a terapeutám – aki egyébként egy imádnivaló nő – és azt mondta, hogy: ’Az ég áldja meg, írja úgy, mint egy regényt! Hát csak olvasott már egy regényt az életében, nem?!’. Így kezdtem el írni, amiből Az utolsó reggel Párizsban lett, igaz később lett ez a címe, de így indult az egész” – emlékezett vissza írói szárnypróbálgatására Náray Tamás, aki a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak arról is őszintén mesélt, hogyan éli meg a jelenlegi, korlátozásokkal teli helyzetet. 

“Zömmel itthon voltam, vagy festettem vagy írtam a készülő új könyvet, úgyhogy engem ez annyira nem rázott meg, de persze a tudat az fontos dolog. Amikortól tudod, hogy nem mehetsz ki az ajtón, akkor állandóan mennél.”

Náray Tamás az új letéről mesélt és arról, hogy jutott idáig: 

Náray Tamás nem fél kimondani, amit más nem: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top