Sztárok

Esztergályos Cecília óriási elismerésben részesült

Esztergályos Cecília nem izgult, de nagyon örült, hogy megkapta ezt az elismerést.

Esztergályos Cecíliát nagy megtiszteltetés érte, hiszen beválogatták a Halhatatlanok Társulatának tagjai közé. A díjazottak közt van Medveczky Ilona, Koltai Róbert, Hernádi Judit, Benedek Miklós, Miklósa Erika, Csavlek Etelka és Oláh Zoltán is – írja a Bors.

Esztergályos Cecília a Halhatatlanok Társulatának tagja lett

Esztergályos Cecília rengeteget dolgozik. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

“Jó! Bővebben nagyon jó. Két- három hónapja tudtam róla, hogy felterjesztettek a közönség elé. Sokan kérdezgették, hogy: na, mi van? Kaptál már értesítést? Mindig mondom, meg kell várni, mert bármi lehet. Én már nem izgulok a koromnál fogva. Az ember reménykedik, megkapom, nem kapom, de én már megvárom, míg hivatalo­san szólnak. Óvatos duhaj va­gyok, a szerepekkel is. Ez a díj dicsőség, elismerés. Tekintélyes kuratórium terjeszti a közönség elé a neveket, aztán lehet szavazni. A vírus miatt nem volt ün­nepség, díjátadás, azt majd szeptemberben tartják. Akkor kerül a lábnyomunk is a Pesti Broadwayra, az Operettszínház elé” – mondta Esztergályos Cecília, aki realityben is szerepel.

Még többet olvasnál Esztergályos Cecíliáról? Itt megteheted:

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top