Sztárok

Ismerd meg közelebbről a Mellékhatás szívtipróját, Nagy Zsoltot!

Szereted a Mellékhatás című sorozatot? És Nagy Zsoltot? Mit gondolsz, mindent tudsz róla?

A Mellékhatás című sorozatot április 4-én láthattuk először az RTL Klubon. A főszerepben olyan nevek szerepelnek, mint Tenki Réka, Adorjáni Bálint, Borbély Alexandra és Sztarenki Dóra.

Nagy Zsolt kapta a sorozatban az egyik főszerepet. A színész 2000-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, 2011-2013 között a Nemzeti Színház tagja volt. 2008-2011 között szabadúszó, vendégszerepelt a Vígszínházban is. 2014-től az Örkény Színház tagja.

Nagy Zsolt a Mellékhatás szívtiprója

Nagy Zsolt a Mellékhatás főszerepében egy korrupt vállalkozót alakít. Fotó: smagpix/Birton Szabolcs

Az RTL Klubnak tett nyilatkozatában mesélt arról, miért vállalta el Ludmann Zsolt szerepét.

“Minden szerep kihívás, megformálni egy karakter, az a nehéz benne, hogy szerethetővé tedd a figurát vagy érthetővé. Tehát, hogy a motivációi azok nem öncélúak, hanem valamiért teszi ezt az egészet. Tulajdonképpen azt szerettem volna elérni, hogy drukkoljanak ennek a figurának, hogy jöjjön neki össze, bármilyen ellenszenves is ez a figura. Nagyon érdekes, és aktuális kérdésekkel foglalkozik most ez a sorozat. Többek között ezért is vállaltam el” – nyilatkozta korábban Nagy Zsolt.

Te ezeket tudtad Nagy Zsoltról?

  • A 44 éves színésznek négy gyermeke van, első házasságából Tóth Petrával három, Oltai Katával kötött házasságából pedig egy.
  • Korábban olyan filmekben tűnt fel, mint a Kontroll, az Állítsátok meg Terézanyut!, a Szabadság, szerelem, az Isteni műszak, A Viszkis, a Napszállta, vagy a Terápia című sorozat.
  • Nem volt könnyű gyerekkora: Nagy Zsolt családjában gyakori volt az erőszak, amikor édesapja ivott, előfordult, hogy megütötte fiát vagy a feleségét.
  • A hivatásának él, hitvallása, hogy a jó színházhoz a színész is aktívan hozzá kell járuljon. “Mindig is kevésbé foglalkoztatott az a színház, ahol a sötétben ücsörgő embereket ostoba masszának tekintik, akik éppen teljesítik a havi kultúrprogramot. Az érdekel, hogy aktívan együtt legyünk” – nyilatkozta korábban.

Olvass még többet a Mellékhatás sorozatról:

(Nyitó kép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top