TV-sztárok

Tenki Réka a Mellékhatás sorozatról: „Valahol az ember érintett, mert van gyereke, és tudja milyen, ha nem lehet”

Tenki Réka könnyen azonosult a szereppel.

Tenki Réka a Mellékhatás című sorozat Katájaként egy érzékeny, intelligens nőt alakít, aki négy éve próbálkozik a gyerekvállalással, de sajnos sikertelenül. Ez a kapcsolatát is veszélyezteti, ami miatt úgy dönt, béranyát keres, hogy ha nem is természetes úton, de megszülethessen a gyermeke. A színésznőt a sorozat nézői kérdezték a tapasztalatairól: beszélt a szerepről, elmondta a véleményét a jelenséggel kapcsolatban, és azt is elárulta, hogy ha nem lehetett volna gyereke, valószínűleg örökbefogadott volna.

„Valahol az ember érintett, mert van gyereke, és tudod, hogy ez mit jelent, és milyen nehéz lehet azoknak, akiknek nem lehet. Általában próbálom különválasztani a magánéletet és a színészetet. Persze, minden tapasztalat, ami az életben történik veled, beépül, de amikor film vagy színház van, akkor más vagyok” – mondja Tenki Réka, aki állítja, nem viselte meg a szerep, hamar át tud szellemülni.

„Megtanultam, hogyan kell ezen túllendülni. Tudom, hogyan kell letenni a terhet előadás vagy filmforgatás után. Az ember rákészül arra, hogy ha egy filmforgatás több hónapig tart, az nagyon kemény, vannak éjszakázások, de az addig tart, és utána vége. (…) Szeretem, amit csinálok, mert mindent kipróbálhatok, aztán letehetem. Bárki lehetek egy ideig, és ez nagyon nagy ajándék. Igyekszem mindig azonosulni az adott szereppel” – árulta el a színésznő.

Tenki Réka és Nagy Zsolt egy párt alakít a Mellékhatásban

Tenki Réka és Nagy Zsolt egy párt alakít a Mellékhatásban (Fotó: RTL Sajtóklub)

Többen kérdezték, hogy segítette-e béranya a felkészülését. „Megnéztem a Pataki Zita vlogját, és amúgy is nagyon sokat segített nekem az Egy asszony című előadás, ahol hasonló kérdések merültek fel” – vallotta be Tenki Réka.  

Olvass még a Mellékhatás című sorozatról a nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top