Sztárok

Egy évig csak babázni fog Tenki Réka, a színésznő második várandóssága teljesen más volt

Az anyasággal kapcsolatos félelmeiről vallott az immár kétgyermekes Tenki Réka.

Mint arról beszámoltunk, megszületett Tenki Réka és Csányi Sándor második gyermeke. Kislányuk után kisfiúval bővült a család.

Nem tudom, hogy kell két gyerekkel beosztani az időt, hogy lehet ezt kisakkozni. Bennem is felmerül a kérdés, hogy lehet két gyereket ugyanúgy szeretni, miközben persze nyilván lehet” – vallotta be még a szülés előtt a 33 éves színésznő, aki depressziós lett az első terhessége után – írja a Blikk.

MTI/EPA/Clemens Bilan)

Míg Lucát hordta a pocakjában 5 évvel ezelőtt, nem vállalt munkát, csak tornázott, aludt, és koncertre, színházba járt, a mostani babavárása viszont teljesen másként alakult. „Most, mivel szerencsére semmi bajom nem volt végig, amit tudtam, csináltam: forgattam, dolgoztam, (…) de valahogy nehezebb volt leállni, nehezebb volt lenyugodni” – árulta el Tenki Réka, aki egy évig nem tér vissza a színpadra, mert szeretne a fiára koncentrálni, így ahogy Lucánál, most is jó ideig otthon marad a gyermekével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top