Sztárok

10 évet vártak a kicsire, megszületett a Szulejmán főszereplőjének második gyereke

Második gyerekük tíz évvel az első után érkezett. A Szulejmán főszereplőjének felesége még márciusban adott életet a kisfiúnak, aki különleges nevet kapott.

A Szulejmán sorozat főszereplője, Halit Ergenç 2009-ben vezette oltár elé szerelmét. Bergüzar Korel és ő még a Seherezádé forgatásán találkoztak és a közös munka szerelmet szült. Egy évvel később, 2010-ben megszületett a pár első gyereke, aki az Ali nevet kapta szüleitől.

Bergüzar Korel és Halit Ergenç

Bergüzar Korel és Halit Ergenç 2010-ben (fotó:Berk Ozkan/Anadolu Agency/Getty Images)

Hogy a színésznő ismét várandós, arról tavaly nyáron már tudni lehetett. Ekkor erősítette meg a hírt a 36 éves Bergüzar, azt azonban még nem árulta el, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt. A török lapok a napokban számoltak be róla, hogy Halit Ergenç felesége március 9-én egészséges gyereknek adott életet, a kisfiúnak a Han nevet adták, ami vélhetőleg a Khanból ered. Érdekesség, hogy Bergüzar és Halit gyerekét is így hívták abban a sorozatban, ami összehozta őket. “Hannak egyetlen szál haja sem volt. Olyan kopasz, mint a papája, nagyon hasonlít Halitra”– mondta a színésznő. A Szulejmán főszereplője pedig Isten áldásának nevezte az újszülöttett. 

View this post on Instagram

🖤 #içimdengeldi

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

A házaspár még valamikor januárban egy látványos babavárót is tartott, amin egy videót forgattak számos hírességgel. Ezt most, a baba születése után hozták nyilvánosságra. Kiderült, hogy a videó egy közös zenei projekt része volt.

Friss hír továbbá az is, hogy Bergüzar, aki hosszú évek óta nem beszélt az Egyesült Államokban élő testvérével, a szülés után felhívta a nőt telefonon, és hosszasan csevegtek. A török lapok szerint nemcsak az újabb gyereke érkezése, hanem a koronavírus-járvány is a békülés felé terelte a két nőt.

És ezeket olvastad a kedvenc török színészeidről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top