Sztárok

Mesébe illő élete van a két török színésznek

A Szulejmánból ismert csodaszép török színésznőnek, Ezgi Eyüboğlunak és párjának, a szintén színész Kaan Yıldırımnak mesébe illő életük van. Amit egy csodaszép sztáresküvővel koronáztak meg.

Az esküvő egy éve, májusban történt, idén pedig már mindenki azt lesi a friss fotókon, hogy Ezgi Eyüboğlun vajon kisbabát vár-e. Ezgi és Kaan az Ulan İstanbul című török sorozat forgatásán barátkoztak össze, de a barátságból hamar szerelem lett, és egyre több közös kép jelent meg róluk.

❤????

Ezgi Eyüboğlu (@ezgieyuboglufans) által megosztott bejegyzés,

Nem sokkal később eljött a romantikus lánykérés ideje, a szabad ég alatt, zenészek kíséretében, amit a török színésznő úgy osztott meg rajongóival, mint életének eddigi legszebb napja.

Sőt, bővült is a család egy elképesztően cuki kutyával.

Egy éve pedig a mesébe illő sztáresküvőre is sor került.

Yanımızda olan bütün dostlarımıza,tebrik eden herkese,kusursuz organizasyonuyla mutluluğumuza mutluluk katan @arzumihsan.mywedding 'e çok teşekkürler❣

Ezgi Eyüboğlu Yıldırım (@ezgieyubogluyildirim) által megosztott bejegyzés,

Majd mi más jöhetett volna, mint egy csodás nászút Indonéziában, Bali szigetén.

#honeymooning ????????

Ezgi Eyüboğlu Yıldırım (@ezgieyubogluyildirim) által megosztott bejegyzés,

A Szulejmánból ismert Eyüboğlun hétköznap esténként az AXN White műsorán futó A bosszú című sorozatban látható, amely az amerikai Bosszú (Revenge) török verziója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top