Sztárok

Átszállították egy másik kórházba az agyvérzésen átesett egykori ÉNB-szereplőt, Czibók Lászlót

Czibók Lászlót másik kórházba szállították.

Czibók László egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, ezt a barátnője mesélte el egy videóban, miután a rajongók már aggódni kezdtek a youtuberért. Az egykori ÉNB-szereplőt altatásba tartják, az állapota továbbra is kritikus, bár állítólag egy kicsit jobban van – ezt szintén a párja árulta el. Georgina azt is közölte a rajongókkal, hogy amint lehet, átszállítják egy másik kórházba, ez most megtörtént – írja a kemma.hu.

Czibók Lászlót szombaton a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállították, az állapota változatlan. Az intenzív osztályon mesterséges kómában tartják az orvosok. Koronavírus-tesztje negatív lett, vérnyomását azonban alig sikerül csökkenteni – áll a lap beszámolójában. ,,Az orvosok szerint most az a legfontosabb, hogy a vérnyomása tűrhető értékeket mutasson, ami jelenleg 140-150 körül van. Úgy tudom, ez az oka annak, hogy a műtét még várat magára” – mondta el a lapnak Kövér Georgina.

Czibók László

Czibók László (Fotó: Instagram)

nlc. kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top