TV-sztárok

Agyvérzést kapott az ÉNB-ből is ismert youtuber, Czibók László

A hírt a felesége közölte a rajongókkal.

Czibók Lászlót többek között az Éjjel-nappal Budapestből is ismerhetjük, de emellett szinte naponta vlogol, nagyon népszerű a Youtube-csatornája. Testépítésről, általános és aktuális témákról is beszél, nagyon sokan szeretik. A napokban azonban elmaradtak a posztok, ami miatt sokan kétségbe estek. Kiderült, hogy Czibók László agyvérzést kapott, és kritikus állapotban van – ezt a felesége közölte a rajongókkal.

,,Sajnos vasárnap agyvérzést kapott, és nagyon kritikus az állapota. Nem biztos, hogy felébred, vagy hogy felépül. Elég nagy területet érintett az agyvérzés, és nagyon kell neki a szurkolás… Minden esély megvan arra, hogy nem jön vissza és azt szeretném, hogy mindenki egyszerre imádkozzon érte, hátha egy picit segít. Mondjuk el, hogy nagyon várjuk vissza, nagyon szeretjük, és szeretnénk, ha felépülne és tovább folytatná, amit elkezdett. Tudom, hogy nagyon sokan szeretitek őt, ő egy nagyon jó ember… Ez nagyon nehéz” – mondta a videóban Kövér Georgina, az ÉNB Mikiként ismert youtuber felesége.

nlc. cikkek a témában:

Czibók László

Czibók László (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top