Sztárok

Exatlon Hungary: Pap Dorci mélypontra került, teljesen tanácstalan

Pap Dorci nem érti, miért nem megy neki az egyéni verseny.
Pap Dorci

Pap Dorcinak rengeteg konfliktusa volt az elmúlt pár hónapban, és – finoman fogalmazva – a nézők szívébe se lopta be magát. A 18 éves versenyző viselkedését sokan kritizálják, ami őt látszólag annyira nem zavarja. A legnagyobb problémája jelenleg, hogy most nem annyira megy neki a versenyzés, pedig a játék az egyéni küzdelmek szakaszába ért, mindenki a saját helyét próbálja biztosítani. 

,,Érzem magamon, hogy volt egy nagyon jó szériám még az egyéni játék előtt. Mondtam is nektek, hogy remélem, kitart a végéig a lendület. Egyszerűen nem értem, fogalmam sincs, hogy mi van” – mondta Pap Dorci a tegnapi küzdelmek után. Adu szerint, ha a csapatáért tudott küzdeni, akkor magáért is tud, és ez az időszak most nem arról szól, hogy el lehet fáradni, akár fejben, akár fizikailag. 

,,Nyilván úgy jöttem ebbe a versenybe, hogy szeretnék minél tovább eljutni, ameddig csak lehet. Ha lehet, akkor a döntő legyen a vége. Megpróbálom összerázni a fejem, és egy kicsit félretenni meg helyretenni a dolgokat, hogy holnap úgy tudjak odaállni a párbajra, tényleg minden tőlem telhetőt megtettem” – mondta a 18 éves versenyző.

Olvass még az Exatlon Hungary küzdelmeiről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top