Sztárok

Sztarenki Dóri: „Szívták a vérem, ahol tudták” – nem kertelt zsűritársairól a Made in Karantén női ítésze

Őszintén vallott arról Sztarenki Dóri, hogyan érezte magát a Made in Karantén zsűrijében Gáspár Laci, ByeAlex és Szabó Győző mellett.

Sztarenki Dóri, a szombaton véget ért Made in Karantén zsűritagja elárulta az RTL Klub reggeli műsorában, hogyan érezte magát a zsűri szerepkörben. „Azt hittem, hogy ez egy könnyebb műfaj, pedig egy tök nehéz dolog. Te vagy abban a pozícióban, hogy értékelned kell embereket. Nekem nagyon nehéz volt, hogy úgy mondjam meg a véleményemet, amit tényleg gondolok, anélkül, hogy megbántsak embereket” – vallotta be a 28 éves színésznő. 

Sztarenki Dóri

Sztarenki Dórinak teljesen új volt a zsűri szerep – Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A Made in Karantén egyetlen női ítésze a zsűritársairól is őszintén beszélt a Reggeliben: „Azt éreztem, hogy ők ebben már nagyon profik. Mindig mindenre tudtak mit mondani”. 

Sztarenki Dóri azt is megjegyezte, hogy nem volt feszültségmentes a viszonya a zsűritársaival. „Szívták a véremet, ahol tudták. Próbálkoztak. Amikor már nagyon meguntam, kimentem pisilni. Úgy gondoltam, nem fogok ebben beleállni” – árulta el a színésznő, aki egyszer sírva sétált ki a felvételről.

Olvass még Sztarenki Dóriról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top