Sztárok

Sztarenki Dórinak elege lett, sírva sétált ki a felvételről

Ahogy már a korábbi adásokból kiderült, a Made in karantén felvétele tele van érzelmekkel. Ezúttal Sztarenki Dórinak egy kicsit sok is volt mindez.

A Made in karantén szigorú óvintézkedések mellett készül, és a négy zsűritag egy szobából nézi a felvételeket. Az első adás során már kiderült, mennyire élvezik, hogy kiszabadultak egy kicsit otthonról, és az is átjött, mennyi érzelem gyűlt fel mindenkiben. Voltak már szóváltások, Gáspár Laci mellett nehezen tudtak érvényesülni a többiek, de ment a csipkelődés is, ByeAlex, Sztarenki Dóri és Szabó Győző sokszor ugratják egymást. A következő adás előzetesében azonban az látható, hogy a színésznőnél betelt a pohár.

Sztarenki Dóri a Made in karantén egyik zsűritagja

Sztarenki Dóri a Made in karantén egyik zsűritagja (Fotó: Sajtóklub)

Egy videóval kezdődött minden, amelyben egy férfihang üdvözölte Dórát. A színésznő először meglepettnek látszik, majd a rövidre vágott előzetesből annyit lehet kivenni, hogy feláll, és kivonul. Ezután Szabó Győző mutatta, Dóri sírva távozott. Hogy mi történt, az hamarosan kiderül, ahogy az is, hogy csupán a videó viselte meg a színésznőt vagy a zsűritársai megjegyzései.

Itt megnézheted, hogyan vonult ki a Made in karantén felvételéről Sztarenki Dóra: 

Sztarenki Dórit egészen más szerepben látjuk most, mint korábban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top