Sztárok

Kulisszatitkok az RTL Klub legújabb műsorairól

Az RTL Klubnál alkalmazkodtak a koronavírus miatt kialakult helyzethez. A csatorna három új műsorral is jelentkezik, a szereplők pedig kulisszatitkokat is elárultak.

Az RTL Klub most hétvégén három új, karanténban készült műsorral is jelentkezik: A Made in Karantén, a Maradj haza magadnak! és a Segítség! Itthon vagyok! műsorokról a készítők és a szereplők árultak el kulisszatitkokat – írja a Blikk.

Bármilyen videót küldhetnek a versenyzők, nincsen formai kritérium, és bármilyen témájú lehet a produkció, főzés, éneklés, arra vagyunk kíváncsiak, hogy az emberek mivel ütik el otthon az időt” – mondta Verebély Marcell kreatív producer a Made in Karanténról. Azt is elárulta, hogy a négy zsűritag, ByeAlex, Gáspár Laci, Szabó Győző és Sztarenki Dóra is a stúdióban van a felvétel során.

Új műsorokkal rukkol elő az RTL Klub. Fotó: Made in Karantén/Instagram

Új műsorokkal rukkol elő az RTL Klub. Fotó: Made in Karantén/Instagram

Gáspár Laci nemcsak a tehetségkutatóban tűnik fel, hanem a Maradj haza magadnak! realityben is. A valóságshow producere, Nyári Gábor elmondta, hogy a négyfős barátai társaság, ByeAlex, Gáspár Laci, Dér Heni és Szabó Zsófi bepillantást enged a magánéletébe, otthonába, egymással pedig videócseten beszélik meg, és igyekeznek mókával megtölteni a napjaikat. „A karantén különösebb változást nem hozott az életembe, mivel édesanyaként a kisfiammal, Mendellel voltam és vagyok itthon. Az jó, hogy a férjem, Zsolti is itthon van. Heni, Alex, Laci élete is hasonló most, ezt mindannyian igyekszünk humorral kezelni” – mondta Szabó Zsófi.

Kapitány Iván rendezésében pedig indul a Segítség! Itthon vagyok! A rendező elmondta, hogy minden színészhez a biztonsági intézkedéseknek megfelelően kivitték a kamerákat, mikrofonokat, a szereplők így rögzítik a jeleneteket, a próbák pedig online zajlanak.

(Nyitó kép: Made In Karantén/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top