Sztárok

Most egymillió forintot nyerhetsz, ha kreatívan töltöd a karantént

Így a sokadik héten már mindenki nagyon unja a karantént. Ha még nem találtál ki valami ötletes elfoglaltságot, akkor itt van rá a jó alkalom!
Új műsor indul

Már lehet jelentkezni az RTL Klub vadonatúj műsorába, amelyet Made in Karantén címmel láthatnak majd a nézők. Az alkotók olyan átlagemberek saját maguk készítette videóit várják, akik izgalmasan mutatják meg, hogyan teszik változatossá, szórakoztatóvá, eredményessé a bezártság idején otthon töltött napokat.

Fontos, hogy az adott helyzetben, aki teheti, maradjon az otthonában, de ez nem jelenti azt, hogy a négy fal közül ne lehetne kimozdulni. Ez a műsor em egy szokványos tehetségkutató, de attól még lehet táncolni, énekelni, koncertezni vagy épp zsonglőrködni az erkélyen…

Az alkotók jelentkezését Viberen, WhatsAppon, a 06 30 195 95 95-ös számon valamint az  rtl.hu/madeinkaranten linken várják.

A beküldött videókból egy négytagú zsűri, Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző választja ki az adás legjobbját, készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top