Sztárok

Ő lett a Made in Karantén első győztese, 1 millió forintot ért a videója

Elindult az RTL Klub sajátos tehetségkutatója, a Made in Karantén. Gazdára talált az első millió.

Útjára indult szombaton a Made in Karantén. Az egyedi tehetségkutatóban Sztarenki Dóra, a Mellékhatás szereplője, A Konyhafőnök VIP legutóbbi győztese, ByeAlex, az X-Faktor mentora, Gáspár Laci, az Álarcos énekes egyik nyomozója és az X-Faktor mentora, valamint Szabó Győző, A mi kis falunk színésze dönt: a legkreatívabb, legszórakoztatóbb, legeredetibb, legemlékezetesebb produkciókat díjazzák minden alkalommal. A Made in Karanténban adásonként, a zsűri ítélete alapján „egy videó egymillió forintot ér”.

Fotó: RTL Klub

Fotó: RTL Klub

Az első adásban többek között volt, aki lábbal ivott pohárból, bekötött szemmel hajtogatott zoknikat, akadt, aki egy igen speciális, házi karanténtakarítást mutatott be (utóbbit ne próbálja ki senki otthon)! A Made in Karantén első adásában 50 fős zenekari előadást és énekes produkciókat is láthattunk.

Ő lett a Made in Karantén első győztese:

A Made in Karantén első adásában – a zsűri komoly érvelése alapján – Mátyus Arnold videója nyert, aki egy szellemes saját számot mutatott be. Övé az első egymillió az egy videóért!

A Made in Karantén első 1 millió forintot érő videója:

A zsűrinek az otthoni körülmények között rögzített, formai követelmények nélküli videók készítői először bemutatkoznak egy rövid beszélgetés keretében, ezzel bepillanthatnak a videókészítő hátterébe, majd a beküldött produkció megtekintését követően, közösen értékelik a látottakat. A Made in Karantén bárkinek a videóját várja, aki szívesen bemutatná, hogyan éli meg az otthonlétet, hogyan űzi a hobbiját a négy fal között, hogyan valósítja meg régi álmát, melyre eddig esetleg nem volt ideje, illetve hogyan engedi szabadjára kreativitását.

Még több karanténműsor az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top