Sztárok

Szörnyű balesetet szenvedett az olimpikon – Marót Péter az életéért küzd

Marót Péter kis híján életét vesztette a karambolban.

Marót Péter szörnyű balesetet szenvedett a minap – tudta meg a Bors. az 1972-es müncheni olimpián kard egyéniben ezüst-, csapatban bronzérmet szerzett sportoló ma töltötte be a 75-öt, de sajnos a kórházi ágyán tölti a születésnapját: életveszélyes sérülést szenvedett egy közúti karambolban.

Marót Péter felesége, Anikó a Borsnak elmondta: egy ártatlan helyzetben, kanyarodás közben, fékezés nélkül kocsijukba rohant egy másik autó, és pont Péter oldalát találta el. ,,Péter sztrókja következtében negyedik éve kerekesszékbe kényszerül, súlyos sérüléseket szenvedett. Légmelle keletkezett, eltört a bordája és néhány napig lélegeztetőgépen volt. Szerencsére, az ápolásnak köszönhetően, már tanulja a „gép nélküli” levegővételt, de még csövek lógnak ki a mellka­sából és fájdalmai vannak. Öröm az ürömben, hogy tudatánál van, megismer, és tudja, hogy születésnapja van” – árulta el a lapnak.

Marót Péter vívó, a XX. nyári olimpiára készülő magyar vívó-válogatott tagja

Marót Péter vívó, a XX. nyári olimpiára készülő magyar vívó-válogatott tagja (Fotó: MTI)

nlc. kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top