TV-sztárok

Autóbalesetet szenvedett Oszter Sándor felesége

Megviselték a történtek, még most is remeg az idegességtől Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella, aki hétfőn szenvedett autóbalesetet.

Oszter Sándor feleségét bevásárlás után érte a baj, bár még mindig remegő lábakkal mesél a történtekről, szerencsére nem lett komolyabb baja – írja a Blikk.

“Már végeztem a kisboltban, vidáman tartottam hazafelé, majdnem otthon voltam, amikor egy huszonéves fiatalember nem adta meg a jobbkéz-szabály szerinti elsőbbséget. Hiába tapostam a fékbe, nagyon megrémültem, mert láttam, baj lesz. Össze is ütköztünk. Óriási szerencsém van, hogy nem esett bajom, mert a légzsákok valamiért nem nyíltak ki” – mesélte Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella.

Szerencsére nem lett nagyobb baja Oszer Sándor feleségének.

Oszter Sándor feleségét megviselték a történtek. Fotó: smagpix/ Tamás Korponai

“Mindkettőnket megszondáztattak, de egyikünknél sem mutatott alkoholfogyasztást. A fiatalember elismerte, nem adta meg az elsőbbséget, de még egyszer meghallgatnak, és három hét múlva zárják le az ügyet” – árulta el Oszter Sándor felesége, aki nem férjével, hanem vidéken él.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top