nlc.hu
TV-sztárok

Failoni Donatella újabb műtétjei

Keze után most mindkét szemét műteni kell Oszter Sándor özvegyének

Ismét a kórházakat járja Failoni Donatella.

Újabb műtétekre készül Failoni Donatella. Oszter Sándor elvesztése után alig fél évvel egy esés következtében törte el a vállát, majd tavaly év végén a kutyái harapták meg csúnyán, akkor a kezét kellett műteni. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész özvegyének most ismét komoly egészségi problémákkal kell szembe néznie – írja a Blikk.

Failoni Donatella

Sérült karja és keze után most szem- és szívproblémái adódtak Failoni Donatellának – Fotó: Fotócentrál

Kiderült, hogy szürke hályogom van, ezért mindkét szemem meg kell operálni. (…) Közben a szívemmel is találtak valami problémát, ezt egy hét múlva vizsgálják meg” – mondta el a bulvárlapnak Failoni Donatella. A zongoraművész reméli, hogy az orvosai semmilyen komolyabb gondot nem állapítanak meg. Az aggodalma azonban nagyon is érthető, hiszen Oszter Sándor szívrohamban hunyt el 2021 októberében.

Megígértem a lányomnak, hogy amilyen sokáig csak tudok, olyan sokáig élek majd, mert szüksége van rám. (…) Kell is a segítségem, mert Alexandra nagyon sokat dolgozik” – árulta el Failoni Donatella, akinek továbbra sem enyhül a gyásza. „Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít, de ez nem igaz. (…) Minden egyes nap minden egyes percében azt érzem, hogy itt lépdel mellettem. Nem enyhül a hiánya, és bevallom, nem is szeretném azt érezni, hogy már nem fáj az elvesztése. (…) Sándor hiánya reggelente tör rám a legerősebben, hiszen ezekben az órákban mindig hosszasan beszélgettünk a világ dolgairól” – vallotta be korábban az özvegy, aki számára a lánya és a 13 éves unokája jelentenek vigaszt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top