nlc.hu
Sztárok

Mélypontjáról vallott Failoni Donatella

Butaságra késztette mély gyásza Oszter Sándor özvegyét: „Azt éreztem, nem bírom tovább nélküle”

Kiderült, mi van a zongoraművésznő drámai Facebook-kiírása mögött.

Valóságos segélykiáltásként hatott Oszter Sándor özvegyének közelmúltbeli drámai Facebook-bejegyzése, amire sokan felkapták a fejüket. Az elkeseredett, néhol dühös poszt aztán eltűnt. Failoni Donatella a Story magazinnak vallott az akkori mélypontjáról.

Failoni Donatella

Failoni Donatella 50 évig élt együtt a férjével, Oszter Sándorral – Forrás: Story-címlap

Mint meséli, ahogy közeledett Oszter Sándor halálának évfordulója, egyre inkább elhatalmasodott rajta az elkeseredés, egyre jobban fájt férje hiánya: „Azt éreztem, nem bírom tovább nélküle, és igen, abban az állapotban a Facebookon írogattam mindenféle butaságot. Megbántottam a körülöttem élőket, de mindent megbeszéltünk, és a családi béke helyreállt”.

„Ötven évig éltünk együtt a férjemmel, borzalmasan hiányzik. Csoda, ha ezért végső elkeseredésemben egy pillanatra azt éreztem, nem bírom tovább? De ez buta gondolat volt, hiszen imádom a lányomat, az unokámat” – mondta el a zongoraművésznő, aki úgy véli, túl van már a nehezén. Ebben a családja és a hangszere is segített: „Újból leültem a zongorámhoz, (…) egyre jobban érzem magam azóta”.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Butaságra késztette mély gyásza Oszter Sándor özvegyét: „Azt éreztem, nem bírom tovább nélküle”

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top