nlc.hu
Sztárok

Failoni Donatella családi élete

Ezért nem beszélt hónapok óta a lányával Failoni Donatella

Előfordul, hogy hónapokig nem látja az unokáját.

Szerencsére nem családi dráma áll a háttérben, az okok ennél pragmatikusabbak: míg Alexandra párjával, Popovics Tamással a diósjenői birtok ügyeit intézi, addig Failoni Donatella­ március óta a balatonrendesi házban tölti a mindennapjait. 

Failoni Donatella

Failoni Donatella és lánya (Fotó: Facebook/Failoni Donatella)

„Novemberig a Balatonon maradok – mondta el a Storynak a zongoraművész édesanya az okot, miért nem tud találkozni a lányával, majd hozzátette: „A születésnapom előtt meglátogattak a lányommal, és bevallom, a nyár végi találkozás jólesett. Főleg, mert korábban nem fordult még elő, hogy az unokámat öt hónapig nem láttam. De megértem, hogy egy kamasz fiúnak a hegyen most nem annyira izgalmas egyedül, Alexandra pedig nem ér rá: Sándor halála óta ugyanis mindent ő intéz a diósjenői birtokon. Szerencsére körbevesznek az itt élő barátok, sokan vannak. Dévai Nagy Kamilla az egyik szomszédom, vele is szinte mindennap találkozunk. Ám ha épp senki nem jön hozzám, akkor sem unatkozom, mert pasziánszozok vagy filmet nézek az interneten. Napközben pedig folyamatos feladatot ad a kert, a sütés-főzés, és mindezek mellett még írok is. Ha jön a hideg, visszaköltözöm Diósjenőre, hogy többet lehessek a családommal” – mesélte Oszter Sándor özvegye.

Donatella nyíltan vállalja, hogy nehezen tudja feldolgozni a férje hiányát, korábban azt nyilatkozta:

Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít, de ez nem igaz. (…) Minden egyes nap minden egyes percében azt érzem, hogy itt lépdel mellettem. Nem enyhül a hiánya, és bevallom, nem is szeretném azt érezni, hogy már nem fáj az elvesztése. (…) Sándor hiánya reggelente tör rám a legerősebben, hiszen ezekben az órákban mindig hosszasan beszélgettünk a világ dolgairól. (…) Mondták gyakran a barátaink, hogy a Jóisten jobbján biztosan bérelt helyem van a türelmemért. (…) Én pedig most hozzáteszem, hogy Sándor már ott ül és előmelegíti nekem a széket.” 

Oszter Sándor minden előjel nélkül lett rosszul otthonában 2021. október 29-én. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészre felesége, a zongoraművész Donatella Failoni talált rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top