nlc.hu
Sztárok

Oszter Alexandra és Oszter Sándor utolsó nyara idilli volt

Oszter Alexandra: „Nem tudom fölhívni és nem tudom megölelni, és ez nagyon furcsa” – apja utáni gyászáról mesélt a színésznő

Még időben kötött békét apa és lánya.

Oszter Sándor tavaly október végén hunyt el hirtelen szívinfarktusban. Lányával, Oszter Alexandrával nem mindig volt rózsás a viszonyuk, ám ez az utolsó időszakban teljesen megváltozott, és közel kerültek egymáshoz. A nehéz időszakról, és a gyászról Alexandra az RTL Klub Reggeli műsorában beszélt.

Oszter Alexandra

Oszter Alexandra a Reggeli[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ben

„Apu halála óta át kell venni a gazdaságot és az nem kis feladat. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a földeket, az erdőket, a fakitermelést, ott minden megállt, tehát ezt nekem újra kell tanulnom” – kezdte Alexandra, aki azzal folytatta, nem ez az első az életében, hogy férfimunkát kell végeznie. Emellett igyekszik édesanyja támasza lenni a nehéz időkben, míg az ő támasza a kisfia. 

A sok teendő mellett igyekszik Alexandra arra is, hogy legyen idő saját magával, és a gyászával, mert úgy véli, ha azt nem éli meg, előbb-utóbb ki fog törni.

„A gyásznak különböző fázisai vannak, és az elmúlt időszakban nagyon sok ember átment ezen. Van, amikor váltakozik a düh, a tehetetlenség, hogy nincs. Hiába tudom, és hiszek benne, hogy másik síkon van, ettől még az ittenieknek nagyon nehéz, hogy hogyan tudsz vele kommunikálni, és megszokd, hogy ez egy másik életforma. Nem tudom fölhívni és nem tudom megölelni, és ez nagyon furcsa” – mondta Alexandra, majd hozzátette, nagyon szoros volt a kapcsolata édesapjával, akivel az utolsó nyaruk szinte idilli volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top