nlc.hu
Sztárok

Oszter Sándor özvegye a gyászáról

Szívszorítóan vallott Oszter Sándor özvegye, nem enyhül Failoni Donatella gyásza

A lánya és az unokája jelentenek számára vigaszt.

Szeptember 2-án lenne 75 éves Oszter Sándor. Özvegye a közelgő születésnap kapcsán az érzéseiről mesélt a Borsnak

Failoni Donatella

Failoni Donatella szerint nagyon mély, szeretetteljes kötelék volt köztük – Fotó: Birton Szabolcs / Fotócentrál

„Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít, de ez nem igaz. (…) Minden egyes nap minden egyes percében azt érzem, hogy itt lépdel mellettem. Nem enyhül a hiánya, és bevallom, nem is szeretném azt érezni, hogy már nem fáj az elvesztése. (…) Sándor hiánya reggelente tör rám a legerősebben, hiszen ezekben az órákban mindig hosszasan beszélgettünk a világ dolgairól. (…) Mondták gyakran a barátaink, hogy a Jóisten jobbján biztosan bérelt helyem van a türelmemért. (…) Én pedig most hozzáteszem, hogy Sándor már ott ül és előmelegíti nekem a széket” – vallott szívszorítóan Failoni Donatella, aki számára a lánya és a 13 éves unokája, Axelo jelentenek vigaszt.

A legendás színész özvegye a szeptember 2-i megemlékezésről is beszélt a bulvárlapnak: „Sándor fényképe elé teszek egy szál gyertyát és végignézem, ahogy elég, pont úgy, ahogy az életünk is elmúlik. (…) Én így emlékezem arra a férfira, akit imádtam és akit imádok ma is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top