nlc.hu
Sztárok

Failoni Donatella állapota

Failoni Donatellának a mai napig vannak fájdalmai a baleset után

Oszter Sándor özvegye, Failoni Donatella tavaly novemberben kutyaharapás áldozata lett, továbbá év végén szürke hályogot is diagnosztizáltak nála. A művésznő több műtéten is átesett, és még a mai napig küzd a fájdalommal.
Failoni Donatella

Tavaly novemberben érkezett a hír, miszerint Oszter Sándor özvegyét, Failoni Donatellát azonnal műteni kellett miután kutyatámadás áldozata lett. Failoni Donatella férje elvesztése után alig fél évvel egy esés következtében törte el a vállát, majd év végén a kutyái szétharapták a kezét, majd az operáció után egy hétig kórházban kellett maradnia. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész özvegye a Borsnak most arról mesélt, hogy még a mai napig együtt él a harapás okozta fájdalommal. 

Minden nap zongorázom természetesen, de bizonyos darabokat már nem játszom, mert nem koncertezem. A kezem azóta is fáj, zongorázás közben is folyamatosan érzem. 

Donatellánál ráadásul tavaly év végén még szürke hályogot is diagnosztizáltak, amelyet szintén műtéti beavatkozás követett. A művésznő a nagy fájdalom ellenére hangsúlyozta, hogy a szeme szerencsére már meggyógyult, így szemüveg nélkül sem jelent gondot vezetnie. A zongorista Oszter Sándor halála óta visszavonultan él, sokat főz, illetve segít lányának.

„Nyugalomban élek, ilyenkor már a balatoni nyaralóban szoktam lenni, de idén még megvártam a húsvétot – meséli a lapnak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top