Sztárok

Apja halála óta nem ünnepli születésnapját Aigner Lucia, szívszorító vallomás a 4 éve elhunyt meteorológus lányától

Aigner Szilárd családja tudja, és hálás érte, hogy az emberek szívében tovább él a meteorológus.

Aigner Szilárd kisebbik lánya, Lucia négy éve nem ünnepli a születésnapját, most a 24.-et sem fogja – olvasható a legfrissebb Story magazinban. „Az én születésnapom június 4-én van, apué 5-én, és 6-án ment el. A halála óta nem buliztunk, nem volt torta, ezeken a fájdalmas napokon én inkább a gyermekkoromat ünneplem, azt a 20 évet, ami apu életéből megadatott nekem” – vallotta be Aigner Lucia, akinek az édesapja már nem lehetett jelen a két évvel ezelőtti esküvőjén, de vigasztaló, hogy ismerte és szerette lánya választottját, Bencét.

Aigner Szilárd

Aigner Szilárd a 70. születésnapja után egy nappal hunyt el tragikus hirtelenséggel – Fotó: Smagpictures.com

Ő annak élt, hogy a közt szolgálja, és ezt tudták róla az emberek. Rá nem hírességként, celebként tekintettek, őt szakmailag fogadták el, és szerették, maradandót alkotott. Az, hogy a mai napig így látják, örömmel töltené el” – mondja A Konyhafőnökben is versenyző Aigner Lucia, aki édesanyjával, Pártai Luciával jó ideje keveset találkozik. „Szarvasra költözött, egy nyaralóövezetben lakik. (…) Sok barátja van már ott, elsősorban mezőgazdasági meteorológiával és jégeső-elhárítással foglalkozik” – meséli.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top