TV-sztárok

Férjhez ment Aigner Szilárd lánya, csodaszép menyasszony volt

Bár a szombati esküvőt nem, kisebbik lánya boldogságát még megélhette a két éve elhunyt meteorológus. Aigner Szilárd akkor áldását adta a fiatalokra.

Az esküvőn egy jellegzetes fotó emlékeztetett Aigner Szilárdra, így ha testben nem, lélekben ő is jelen volt kisebbik lánya esküvőjén. Aigner Lucia és Kovács Bence nagy napján csodaszép idő volt, mintha ezt küldte volna nászajándékba a fiataloknak a meteorológus. 

„Ez biztos az ő ajándéka volt”– jegyezte meg az esküvő után az ifjú feleség a Story magazin beszámolója szerint. Lucia nem tagadta, hogy különösen hiányzott az édesapja az esküvője napján. Mosolyogva mesélt arról, hogy édesapja még ismerte Bencét,  és mint kiderült, Aigner Szilárd szerette a lánya választottját. Éppen ezért a magazinnak elárulták, milyen különleges módon emlékeznek meg róla az esküvőn, pontosabban utána. 

Aigner Szilárd és kisebbik lánya, Lucia

A magazinból rengeteg más részlet is kiderült a képes beszámolóból. Többek közt az is, hogy Lucia ruháját végül három héttel az esküvő előtt varratta meg itthon egy varrónővel. 

A Storyban láthatod a menyasszonyt és az örömanyát, Pártai Luciát

„Letisztult vonalú ruhát szerettem volna vásárolni, de sokáig nem találtam. Pedig még Portugáliában is kerestem. Nem emiatt utaztunk oda, hanem vakációzni, ráadásul a legperzselőbb időben, majdnem ötven fokot mutatott a hőmérő. Még egy bécsi szalonba is elmentem, végül idehaza készíttettem el egy varrónővel.”

Aigner Lucia esküvőjén 140 vendég volt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top