nlc.hu
TV-sztárok

Pátrai Lucia így néz ki most

35 évvel később első tévés szereplése óta, Pártai Lucia így néz ki most – videó

Ugyan olya profi a kamerák előtt, mint annak idején.

Pártai Luciát 1989-ben ismerte meg az ország, mint az MTV reggeli műsorának a meteorológusát. 1999-től az MTV Napkelte című műsorában lett meteorológiai szakértő. Emellett rengeteget szerepelt a Rádió11-en, ahol a Calypso Rádió műsorvezető-szerkesztője volt. 

Pátrai Lucia

Fotó: Szabolcs László

Szakmája hozta el neki a magánéleti boldogságot is, hiszen a népszerű időjárás-jelentővel, Aigner Szilárddal éltek boldog házasságban. Szilárd 70 évesen hunyt el, özvegye pedig azóta is igyekszik alkalmazni örökségét, amely a híres elköszönése, a „Derűs napot!”. Lucia férje halála után 7 évvel lelt párra, akivel ismét kiteljesedett az élet.

Hosszú idő után újra van társam. Megismertem egy olyan embert, aki agrárszakemberként sokrétű ismereteivel, tisztességével, emberségével mellettem áll a szakmai munkában és a hétköznapokban is. Misi egy érző és bölcs segítő mellettem, akire nagyon nagy szükségem volt” – újságolta tavaly örömmel a 63 éves meteorológus. 

Ma az RTL Reggeli vendége volt, ahol a már jól megszokott, Derűs napot! mondattal köszöntötte a nézőket, majd arról beszélt, milyen hatással vagyunk a környezetünkre. Mint mondta, aki valaha kacsázott már kaviccsal vízfelületen, tudja milyen hullámokat vet egyetlen kő eldobása is – hasonlóan hatunk mi is a környezetünkre. A Föld rendszerében, ha bármit megváltoztatunk, annak következményei lesznek.

Lucia ugyan olyan profizmussal szerepelt a kamerák előtt, mint annak idején. Ahogy pedig a mondás tartja, valami sosem változik: frizurája ma is olyan, mint amikor megismerte az ország 35 évvel ezelőtt. 

Pártai Lucia 1998
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top