nlc.hu
Sztárok

Pártai Lucia új párja

Újra társra talált Pártai Lucia 7 évvel Aigner Szilárd halála után

Nyugalmat és harmóniát remél a jövőtől a népszerű meteorológus.

Az elmúlt évtized nagy örömöket, ugyanakkor megannyi bánatot is hozott Pártai Lucia életében. Férje, Aigner Szilárd halála után 7 évvel azonban nemrég újra társra talált, akivel ismét kiteljesedett az élet – írja a Story magazin.

Pártai Lucia

Pártai Lucia és új párja, Misi – Forrás: Story magazin – címlap

„Hosszú idő után újra van társam. Megismertem egy olyan embert, aki agrárszakemberként sokrétű ismereteivel, tisztességével, emberségével mellettem áll a szakmai munkában és a hétköznapokban is. (…) Misi egy érző és bölcs segítő mellettem, akire nagyon nagy szükségem volt” – árulta el a 62 éves meteorológus, akinek választottját a családja is hamar befogadta.

Pártai Lucia,

Új párjában tökéletes társra lelt Pártai Lucia – Forrás: ATV / Egyenes beszéd – videó

Férje szellemi hagyatékát Pártai Lucia a két lányukkal viszi tovább. Folyamatosan frissítik és fejlesztik az eumet.hu időjárási oldalukat. „A Rádió Bézsben és Rádió Szarvasban hallható közéleti magazinműsorom címe pedig Szilárd emlékére viseli a Derűs napot címet, mivel mindig ezzel a fordulattal búcsúzott a nézőktől. Egy ideje egy televíziós közéleti magazint is ennek tükrében vezetek” – mesélte Lucia, akinek a munka ma is nagyon fontos szerepet tölt be az életében.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top