nlc.hu
Sztárok

Aigner Szilárd özvegye párra lelt

Aigner Szilárd özvegye szerelmes, teljesült a legendás meteorológus végakarata

A meteorológusnő a munkájának köszönhetően ismerte meg Mihályt.

Június 6-án volt hét éve, hogy Aigner Szilárd – a 70. születésnapja után néhány órával – hirtelen elhunyt. Pártai Luciának és két lányának hosszú időbe telt, míg feldolgozta a legendás meteorológus elvesztését. Lucia később a sorsnak és a munkájának köszönhetően megismerte Mihályt, akivel a magánéletben is társakká váltak. A meteorológusnő hálás, amiért a férfi jól viseli, hogy máig mozgalmas életet él.

Pártai Lucia

Pártai Lucia 2005-ben. (Fotó: Ványi Ákos)

„Misi nagyszerű ember, széleskörű tudása, embersége, „anyaszívű apasága” miatt is tisztelem, mindenben számíthatunk egymásra, s az örömöt, illetve a szomorúságot is együtt éljük meg. A lányok is családtagként szeretik, Lucia lányom tíz hónapos kisfiának, Aigner-Kovács Konrádnak fogadott, szerető nagypapája , és bizonyára így lesz majd a másik unokánkkal is, akit a lányom már a szíve alatt hord. Éva is szereti és felnéz rá, hiszen hatalmas szaktudásával segíti a munkánkat, ahogy mi az előrejelzésünkkel az övét. Misinek is vannak gyerekei, akikkel szintén nagyon jó a kapcsolatom” – mesélte Pártai Lucia a Blikknek. Azt is elmondta, hogy Aigner Szilárd támogatná a döntésében.  

„Szilárd erősen kapacitált, hogy legyen közös gyermekünk is, mert a köztünk lévő korkülönbség miatt úgy gondolta, valószínűleg ő megy el előbb, s hogy ne maradjak egyedül. Sokszor osztott meg olyan gondolatokat, amiket akkor nem értettem, de utólag tudom, ezek voltak a végrendelkezései, amiket mi mai napig tiszteletben tartunk. Az egyik ilyen volt, hogy később ne maradjak egyedül.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top