nlc.hu
TV-sztárok

Kollégája beszélt Várkonyi Andreáról

Kollégája beszélt Várkonyi Andreáról: „Ő a főnök, de nincsenek allűrjei, mindig kedves”

Elismerően beszélt munkatársa a korábbi tévésről.

2021 őszén házasodott össze Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, az esküvőre az alcsútdobozi arborétumban került sor. A részletekről nem nyilatkoztak, a korábbi műsorvezető viszont korábban elárult pár dolgot a kapcsolatáról. 

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség… Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra” – mondta az esküvő után pár hónappal Várkonyi Andrea.

A tévést sokan támadták a párválasztás miatt, kollégái és barátai szerint azonban Várkonyi ugyanaz a nő, mint volt: nagyon szorgalmasan dolgozik és mindenkivel kedves.

Andi sokat bejár, reggel érkezik, és dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát. Ő a főnök, de nem játssza meg magát, nincsenek allűrjei, mindig kedves. Egy a többiek közül, aki odafigyel a jó munkakörülményekre, a jó hangulatra is, pszichológusként tudja, ez utóbbi mennyire fontos a hatékonyság szempontjából. Az értekezleteken is szívesen részt vesz, ad a kollégái véleményére, igencsak kedvelik őt

– mesélte a Story magazinnak egy neve elhallgatását kérő kolléga. Azt is elárulta, hogy Mészáros Lőrinc is gyakran megfordul az épületben, ő is nagyon figyelmes és kedves mindenkivel. 

További részletek a ma megjelent lapban:

story magazin 02.15

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top