TV-sztárok

Bochkor, Schobert és Sebestyén Balázs szextitkai terítéken

A Story magazin összeállításában olyan szextitkokat szedtek össze a sztárokról, amelyeket pironkodva olvastunk. Vegyük például Bochkor Gábort és a kamionsort, de talán ne vágjunk a közepébe.

A Micsoda nők! című műsorban Várkonyi Andrea elmesélte, mi zavarta szex közben Bochkor Gábort, de nem a micimackós történet volt a legmeglepőbb. Várkonyi a rajzfilmes ágyneműről elárulta, hogy kiborította Bochkort. “Gábor ránézett, és közölte, azt, hogy én veled vagyok kettesben, és éppen valamit csinálunk, és közben Tigris a lepedőről néz, ezt nem tudom elképzelni.”

Akkor elárulta, hogy párja megmutatta neki a Káma-szútra legsötétebb bugyrait is, de ez semmi ahhoz képest amit korábban Bochkor Gábor mondott. “Aktívabb vagyok a szexben, mint valaha korábban, és ez a páromnak, Andinak köszönhető.”

Egy rádióműsorban pedig arról beszélt, hogy ha vezetés közben a testi gyönyörök beugranak, akkor inkább egy kamionsoron félreáll, de nem tud másra koncentrálni.

Bochkor, Bárdos és Sebestyén Balázs szextitkai terítéken

A Story magazin összeállításában azonban nemcsak ők, hanem Sebestyén Balázs szextitka is kiderült, pontosabban, hogy az RTL Klub sztárja mikor szeret házaséletet élni. 

Bangó Margit, Falusi Mariann, Bárdos András, Nagy Feró, Keleti Andrea, valamint Schobert Norbert és Rubint Réka hálószobatitkairól a magazinban olvashatsz bővebben.

Bochkor, Bárdos és Sebestyén Balázs szextitkai terítéken

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top