Sztárok

Szulák Andrea csúnyán beleállt Hajdú Péterbe, amiért ő elküldte a csatornától

Szulák Andrea a közösségi oldalán reagált Hajdú Péter nyilatkozatára.

Ahogy azt mi is megírtuk, Hajdú Péter lett többek között a Life TV vezérigazgatója is, és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az elkövetkező három évben nagyon felfuttatja a csatornát. Első lépésként megszüntette Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorait, hiszen elmondása szerint egyik produkció sem hozta az elvárt számokat. A nyilatkozat a mai Story magazinban jelent meg, Hajdú Péter szavaira pedig a közösségi oldalán válaszolt Szulák Andrea. 

Mutatjuk a bejegyzést:

És ha esetleg törölné az oldalt Szulák Andrea, hiszen egy másik posztban azt ígérte, akkor itt van a közlemény egy képen is:

Szulák Andrea közleménye

Szulák Andrea közleménye

,,Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai megerősítettek abban az elhatározásomban, hogy NE fogadjam el a csatorna ajánlatát, így mostantól nem tartozom a Life tv-hez” – írja a közleményben Szulák Andrea

A rajongók egyetértenek vele, sokan nem tartják egyenes embernek Hajdú Pétert. A színésznő követői egytől egyig mellette állnak és alig várják, hogy feltűnjön egy másik platformon.

Olvass még Szulák Andreáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top